/, Novosti i obavijesti/ODRŽANA REDOVNO IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA

ODRŽANA REDOVNO IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA


U prostoru šibenske Osnovne katoličke škole, 24.02.2018.g. održana je redovno izvještajna skupština Udruge Veterana OMB 113. Šibenske Brigade ‘Cobra’, na kojoj su uz članove naše udruge, kao uzvanici bez prava glasa nazočili Anto Žilić i Manuel Zvonar kao predstavnici Zajednice VOMP HV a ujedno je A. Žilić predsjednik i M. Zvonar tajnik Udruge Ratnih Veterana 9. GBR ‘Vukovi’ Podružnica Benkovac.

Sjednicu je otvorio predsjednik udruge Radoslav Juričev-Sudac, te je nastavio voditi predsjednik radnog presjedništva Mario Franić, ujedno tajnik udruge.
Usvojenim dnevnim redom, predsjednik udruge Radoslav Juričev-Sudac je podnio financijsko izvješće o dosadašnjem radu, aktivnosti i djelovanju Udruge, a predsjednik nadzornog odbora udruge Željko Starčević je navedeno potvrdio svojim izvještajem, te je daljnji tijek sjednice nastavljen po usvojenim točkama dnevnog reda.

Tijekom raznih rasprava i prijedloga donešene su vrlo bitne i važne odluke za učinkoviti budući rad i djelovanje udruge.

Po završetku sjednice se predsjednik Radoslav Juričev-Sudac zahvalio svima prisutnima, te je uručio zahvalnicu Osnovnoj katoličkoj školi i Šibenskoj biskupiji za nesebičan doprinos, a nakon toga su u ugodnom ambijentu svi zajedno ručali.

2020-05-06T19:30:04+02:00