//Redovno izvještajna – reizborna Skupština 28.01.2017.

Redovno izvještajna – reizborna Skupština 28.01.2017.


U Šibenskoj gradskoj vijećnici dana 28.01.2017. godine sa početkom u 09:30 sati održana je sjednica redovno izvještajne – reizborne Skupštine.

Sjednica se održala kao redovno izvještajna – reizborna koju je vodio Predsjednik radnog presjedništva Mario Franić.
Nakon usvajanja poslovnika rada Skupštine te dnevnog reda, predsjednik Udruge je podnio financijsko izvješće o dosadašnjem radu, aktivnosti i djelovanju Udruge, te je daljnji tijek sjednice nastavljen po usvojenim točkama dnevnog reda.

Pristupilo se reizboru Skupštine u skladu sa prethodnom odlukom Upravnog odbora te se izvršila primopredaja dužnosti između dosadašnjeg Predsjednika Milivoja Meića Sidića i novoizabranog Predsjednika Radoslava Juričeva Sudca.
Nakon toga se pristupilo reizboru ostalih dužnosnika te je predloženo i jednoglasno usvojeno slijedeće vodstvo Udruge, odnosno dužnosnici i tijela Udruge,

– dosadašnji Dopredjednik Boris Horvat je ostao na svojoj dužnosti,
– za drugog Dopredsjednika izabran je Mario Đaković,
– dužnost Tajnika će obavljati novoizabrani kandidat Mario Franić,
– izabrana su i nova tijela Nadzornog odbora i Suda časti,
– Likvidatorom Udruge je imenovan Patrik Vodan umjesto Maria Franića.

Tijekom raznih rasprava i prijedloga donešene su vrlo bitne odluke, a na prijedlog nekoliko dužnosnika i članova Udruge uz obrazloženje da se redovni član Damir Veverec i podržavajući član Biljana Vrkašević isključe iz članstva Udruge odmah i bez odgode zbog povrede članka 15. Statuta jer nisu štitili ugled i interese Udruge već suprotno postupali na javnim mjestima, također su povrijedili ostale odredbe Statuta, te je odlukom Skupštine prijedlog i usvojen javnim glasovanjem.

Na sjednici je donešena odluka o izmjenama i dopunama Statuta Udruge, a nakon toga se raspravljalo i donijelo nekoliko važnih i bitnih odluka za učinkoviti budući rad i djelovanje Udruge.

2017-01-28T02:54:53+01:00